Donate

Partner worden

Wij zijn volledig afhankelijk van gebed en financiële giften. Om onze studie af te ronden hebben we nog 70 000 euro nodig. Dit is ook het bedrag dat we jaarlijks nodig zullen hebben om als gezin in Thailand te werken. Dit lijkt een hoog bedrag maar vele handen maken licht werk.
Als 175 personen of gezinnen elke maand 33 euro geven, kunnen we dit al bereiken. Natuurlijk kunt u altijd meer of minder geven. Gaat u aub bij God te rade of Hij van u verwacht dat u ons, en daardoor de bevolking van Thailand, steunt. Alvast bedankt!

U kunt financieel bijdragen door over te maken naar:

OMF BE (voor Belgische sponsors):
BE70 2350 3056 6025 (BIC: GEBA BE BB)
OMF NL (voor Nederlandse en andere niet-Belgische sponsors):
NL53 ABNA 0513 3911 18 (BIC: ABNANL2A)
Beschrijving: “Gift aan OMF voor het werk met de Roobol-familie”.

Of vul dit incasso-formulier in en stuur het op naar OMF volgens de instructies.

Deze stichting is ANBI-geregistreerd waardoor uw gift in aanmerking kan komen voor belastingaftrek

Het spreekt voor zich kan u zelf het bedrag kan bepalen van uw éénmalige of maandelijkse gift. Als u vragen heeft rondom het financiële aspect van zending of over doneren, aarzel dan niet om contact op te nemen met penningmeester (Gerben Van Dam) via penningmeester@tftroobol.nl.

Sponsor worden

Ook als bedrijf kan u ons ondersteunen. Kies gerust uit de volgende opties of neem contact op met de penningmeester.

  • BRONS: u sponsort de familie Roobol voor een bedrag van € 250,– per jaar en krijgt de ruimte voor een kleine advertentie op onze website.
  • ZILVER: u sponsort de familie Roobol voor een bedrag van € 500,– per jaar en krijgt de ruimte voor een middelgrote advertentie op onze website.
  • GOUD: u wordt een van de hoofdsponsors van de familie Roobol voor een bedrag van minimaal € 1.000, — per jaar en krijgt de ruimte voor een grote advertentie op onze website met een klikbare link naar uw bedrijfswebsite.

Voelt u zich vooral vrij de familie Roobol ook op een andere manier te sponsoren. Wilt u een ander bedrag of heeft u een praktisch voorstel? Alle hulp is welkom!