Donate

Partner worden

Wij zijn volledig afhankelijk van gebed en financiële giften. Voor elk jaar dat we in Thailand werken als gezin, hebben we 70.000 euro nodig. Dit lijkt een hoog bedrag maar vele handen maken licht werk.
Als 175 personen of gezinnen elke maand 33 euro geven, kunnen we dit al bereiken. Natuurlijk kunt u altijd meer of minder geven. Gaat u aub bij God te rade of Hij van u verwacht dat u ons, en daardoor de bevolking van Thailand, steunt. Alvast bedankt!

U kunt financieel bijdragen door middel van de volgende links waarbij de accountcode al is ingevuld:

Of u kunt overmaken naar:

OMF BE (voor Belgische sponsors):

IBANBE70 2350 3056 6025
BICGEBA BE BB
t.n.vVzw OMF International België 
BeschrijvingGift aan OMF voor het werk met de Roobol-familie

Of vul dit incasso-formulier in en stuur het op naar OMF volgens de instructies.

OMF NL (voor Nederlandse en andere niet-Belgische sponsors):

IBANNL36 INGB 0000 4932 96
BICINGBNL2A
t.n.vStichting OMF International – NL
BeschrijvingL13141R

Of vul dit incasso-formulier in en stuur het op naar OMF volgens de instructies.
OMF NL is ANBI-geregistreerd waardoor uw gift in aanmerking kan komen voor belastingaftrek

Het spreekt voor zich kan u zelf het bedrag kan bepalen van uw éénmalige of maandelijkse gift. Als u vragen heeft rondom het financiële aspect van zending of over doneren, aarzel dan niet om contact op te nemen met penningmeester (Gerben Van Dam) via penningmeester@tftroobol.nl.

Sponsor worden

Ook als bedrijf kan u ons ondersteunen. Kies gerust uit de volgende opties of neem contact op met de penningmeester.

  • BRONS: u sponsort de familie Roobol voor een bedrag van € 250,– per jaar en krijgt de ruimte voor een kleine advertentie op onze website.
  • ZILVER: u sponsort de familie Roobol voor een bedrag van € 500,– per jaar en krijgt de ruimte voor een middelgrote advertentie op onze website.
  • GOUD: u wordt een van de hoofdsponsors van de familie Roobol voor een bedrag van minimaal € 1.000, — per jaar en krijgt de ruimte voor een grote advertentie op onze website met een klikbare link naar uw bedrijfswebsite.

Voelt u zich vooral vrij de familie Roobol ook op een andere manier te sponsoren. Wilt u een ander bedrag of heeft u een praktisch voorstel? Alle hulp is welkom!