Momenteel lopen we de kandidatenprocedure van OMF. Het is een zoektocht naar wat God verlangt en hoe wij daarin kunnen dienen. We hopen en bidden dat we duidelijke antwoorden hierop mogen krijgen tijdens onze visiereis van 24 augustus tot 16 september 2019.

We bezochten reeds een Bijbelschool (Cornerstone, Beugen, NL) in juni en Jesse gaat op 28 oktober 2019 nog op bezoek bij een andere (All Nations, Ware, UK) omdat we minimaal nog een jaar scholing willen voor we ooit uitgezonden mogen worden. Katrien zou daar haar bachelor (Hons.) in Bijbel- en interculturele studies in 1 jaar mogen afronden; voor Jesse willen we bekijken welk opleidingstraject het best aansluit bij onze toekomstige plannen.

Meer info over de Bijbelschool vindt u hier: https://www.allnations.ac.uk/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *