Deze nieuwsbrief

Een nieuwe nieuwsbrief! Lezen hoe we geland zijn in Nederland? Hoe onze dagen er nu uit zien? Of de planning tot ons (DV) vertrek naar Thailand? Of u kijkt uit naar een update over Hannah en Judah? U bent op de juiste plaats!

“Door het geloof is Abraham, toen hij geroepen werd, ” (Hebreeën 11:8)

Even landen

Eind augustus mochten, via Vlaanderen, vanuit de UK terug in Zaandam landen. Jesse is lekker aan het werk in zijn oude baan, terwijl Katrien zich ontwikkelt als home manager. Ook de kinderen mochten wennen aan ons nieuwe huis en omgeving voor dit jaar en genieten van hun nieuwe kamers en speelpleintjes in de buurt. Ondertussen hebben we ook de partnerontwikkeling terug opgepakt.

We genieten van het delen van onze toekomstige plannen en te mogen getuigen van Gods leiding in dit proces. Neen, niet alles is duidelijk voor ons maar de Here is erbij! We zijn bijna elke zondag in een andere kerk te gast waar we mogen vertellen over onze plannen en hoe God aan het werk is. Door de week spreken we vaak vrienden en kennissen om terug bij te praten en over zending te delen. Het is een intensieve maar bemoedigende periode van mobilisatie over landen en denominaties heen. Prijs de Heer!

Zes maanden tot de deadline!

Tijdslijn Pack Up & Go!

De komende acht maanden staan volledig in teken van voorbereiding en uitbreiding van onze achterban. We zijn net gestart met onze visa-aanvraag dus ineens komt het wel snel dichterbij! De deadlines voor ons vertrek begin juli 2023, zijn eind april. We hebben dus nog zes maanden om het allemaal rond te krijgen. We noemen dit daarom onze ‘Pack Up & Go!’-periode, een periode waarin we samen met onze partners mogen knallen om te gaan meewerken aan de verspreiding van het evangelie in Zuid-Thailand.

Ons ThuisFrontTeam zoekt jou!

Wil u bidden dat God mensen hiervoor mag aanspreken in NL en BE en dat die mensen ook hierop willen ingaan. We vertrouwen erop dat God de juiste mensen zal toevoegen hiervoor voor verschillende taken: vooral voorzitten, secretariële en administratieve taken, mobilisatie en pr moeten nog/opnieuw ingevuld worden.

Roobols.tothailand@gmail.com

Financiële update

Ondertussen is er 40% van onze begroting toegezegd. Heel mooi om te zien hoe God dit werk in Thailand zegent, en dat we alles van Hem mogen blijven verwachten. Tegen eind april 2023 moet 90% gedekt zijn om te kunnen vertrekken tegen begin juli 2023.

Wil u ook partner worden in dit verhaal en ons helpen het evangelie te delen in het Zuiden van Thailand? Maandelijks hebben we daarvoor zo’n 5900 euro nodig. Als 179 personen of gezinnen elke maand 33 euro geven, kunnen we dit al bereiken. Zelf, met een (huis)groep of als kerk de verantwoordelijkheid dragen voor een volle procent, is mogelijk voor 60 euro per maand!

Een blik op Thailand

God aan het werk in Zuid-Thailand

Vorige keer introduceerden we de familie Chang die een bediening heeft op de Walailak Universteit in ThaSala, Nakhon Si Thammarat

. Deze universiteit heeft meer dan 10.000 studenten en 2.000 medewerkers. Maar voor ze weten, slechts minder dan 20 christenen (minder dan 0,2%).

Bid alstublieft dat het evangelie heel Walailak University zal bereiken, evenals alle universiteiten in Zuid-Thailand. Bid alstublieft ook voor de plaatselijke kerk waar ze dienen, vlakbij de universiteit. De laatste tijd is er een toename van het aantal kinderen dat naar de kerk en de zondagsschool gaat. Wilt u alstublieft bidden dat kinderen regelmatig naar deze kerk en andere kerken in Zuid-Thailand zullen komen, zodat ze het Woord van God zullen horen?

Double Trouble

De kinderen mochten niet alleen wennen aan het nieuwe huis maar ook op school. Hannah gaat elke weekdag tot 14 uur en Judah gaat op woensdag en donderdag tot 12 uur peuterspelen. ’s Ochtends is het soms nog even spannend, maar nadien vermaken ze zich met hun vriendjes. De eerste speelafspraakjes zijn zelfs al achter de rug. Ziet u ook hoe ontspannen Hannah is bij de ogencheck? Stoere meid wordt het!

Planning Partner Ontwikkeling

Stroopwafel- en Sinterklaasactie

Winteravonden

Onderweg naar Thailand-avond

Kerkbezoeken

Koffie, koffie en meer koffie

We willen graag met u persoonlijk delen over hoe God aan het werk is in ons leven en onze plannen voor Thailand. Tijdens een bijpraatmoment met een lekker bakje koffie (of thee 🙂 )? Dat vinden wij heel gezellig en dat geeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

We maken graag tijd voor u!

Dank- en Gebedspunten

We prijzen de Heer

  • Voor een goede transitie naar leven in Nederland en naar school gaan voor de kindjes.
  • Voor een goede gezondheid van ons gezin.
  • Voor een voorzienende God: Jesse heeft een job en we hebben een huis voor volgend jaar. Het dekkingspercentage van onze begroting voor Thailand stijgt gestaag.

Wilt u bidden?

  • Voor bemoediging tijdens deze intensieve en soms spannende periode. Dat God mensen rondom ons enthousiast mag maken en dat ze dit gevoel ook willen uitstralen.
  • Voor nieuwe mensen die praktisch willen meehelpen en deel willen uitmaken van het thuisfrontteam.
  • Voor meer individuele partners en kerken die met ons op weg willen gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *