“Ja, als je roept om het verstand, je stem laat klinken om inzicht,
als je het zoekt als zilver, het naspeurt als verborgen schatten,
dan zul je de vreze des HEEREN begrijpen, de kennis van God vinden.
De HEERE geeft immers wijsheid, uit Zijn mond komen kennis en inzicht.”
(Spreuken 2:3-6)

Zotte zomer

We mochten onze zomer grotendeels in Nederland doorbrengen. De kinderen konden lekker spelen met neefjes en nichtjes, verwend worden door de grootouders en wij genieten van gezellig bijpraten met vrienden en familie. Het werd best een drukke tijd want ook aan onze fondsenwerving voor Thailand moest gewerkt worden. We zijn heel blij met de nieuwe contacten, geïnteresseerde voorgangers, kerkenraden, zendingscommissies, kerkleden. Mooi om te zien dat God ook andere kerken beweegt om mensen in Thailand met Zijn goede nieuws te bereiken. We hopen en bidden dat hij dit zowel in de Zaanstreek, in België en Nederland en ver daarbuiten mag blijven doen. 

Hoe ziet schooljaar 2 eruit?

Jesse 

zal dit jaar Level 6 volgen en daarmee zijn BA in Interculturele en Bijbelstudies behalen. Naast pater familias, neemt hij de taken van ‘hoofd van de studentenraad’ op zich. Dit is een pittige taak, met grote verantwoordelijkheid waarbij hij als mannelijke ambassadeur van studenten fungeert. Hij is vaak in overleg met het schoolmanagement, de andere leden van de studentenraad en studenten zelf. Ook helpt hij hen graag praktisch. 

Katrien

volgt dit jaar vakken van de MA Multiculturele Kerk in de Praktijk en combineert dit met het huishouden, en zorg voor het gezin. Ze hoopt dit jaar tijd te hebben om jaar in de tuin te werken, en wat nieuwe recepten te gaan uitproberen 🙂

Samen 

maken we terug deel uit van een groeigroep op school. We komen samen om Bijbel te lezen, God te aanbidden, elkaar te bemoedigen, te bidden en voor sociale activiteiten. We mochten dit jaar alvast goed starten samen!

Double Trouble

De kinderen zijn terug gestart bij aunti Louise (de gastouder). We kunnen God niet genoeg bedanken voor haar. De kinderen zijn er werkelijk kinderen aan huis en gaan graag. Dit jaar zijn er ook wat meer kindjes dus ze vinden het helemaal geweldig om te gaan. Maar het meest fantastisch vinden ze ons nieuwe huis (met hun eigen kamer en een tuin) op de campus. Het was even schakelen in het begin maar nu willen ze alleen maar met hun oude en nieuwe vriendjes samen spelen. Het was echt een fijn weerzien.

Kerstvakantie

Ook dit jaar proberen we met Kerst naar huis te komen. Op 12 en 19 december zijn we te gast in kerken in de Zaanstreek, met Kerst hopen in we onze thuiskerk VEG Zaandam aanwezig te zijn. Indien u ons tussen de zon- en feestdagen in uw kerk, groeigroep of kerkactiviteit wil uitnodigen om over onze zendingsplannen te vertellen, staan we daar van harte voor open.

Vraag ons aub naar mogelijkheden, we plannen ze graag in!


Het Thuis Front Team zoekt dringend een verbindend, inspirerend en ondernemend persoon die in de functie van fondsenwerver wil bijdragen aan Gods missie.

Taken:
– Vertegenwoordigen van het team en coördinatie van de PR en fondsenwervingswerkzaamheden binnen het team. 
– Zoeken naar nieuwe donateurs, sponsoren en fondsen.
– Zoeken naar mogelijkheden om te delen over het werk en voorzien van de juiste informatie voor publicatie.

Info/contact: Jesse en Katrien of bij het TFT: info@tftroobol.nl


Dank- en Gebedspunten

We prijzen de Heer

  • Voor een mooie en bemoedigende zomervakantie.
  • Voor een huisje voor dit schooljaar.
  • Voor een goede gezondheid van ons gezin.
  • Voor een goede start van dit nieuwe schooljaar.

Wilt u bidden?

  • Voor een mooie eerste lestermijn.
  • Voor een nieuwe fondsenwerver voor ons TFT.
  • Voor genoeg fondsen om onze studies op ANCC af te ronden en uitgezonden te kunnen worden naar Thailand als we afstuderen.

We zijn zo ontzettend dankbaar dat u ons met gebed of met financiële middelen ondersteunt! Hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *